Download jouw handboek elektriciteit !

Elektriciteit is doorslaggevend voor jouw wooncomfort. Een goed ontwerp van jouw installatie is daarom superbelangrijk.

We staan er niet altijd bij stil maar voldoende stopcontacten, een goede verlichting, een goed netwerk in de woning,… bepalen in belangrijke mate mee het comfort in de woning. Elektriciteit leg je trouwens eens in de dertig of veertig jaar en aanpassingen doen is niet evident. Vaak komt er kap en breekwerk bij kijken.

Ruban zelfbouw helpt je daarom bij het ontwerpen van een goede, voldoende uitgeruste en toekomstgerichte elektrische installatie.

Dit doen we door samen met onze binnenhuisarchitect je elektriciteitsplan en lichtplan in te tekenen. Daarbij overlopen we ook ons uitgebreide checklist. Maar ook in onze handleiding besteden we hier heel wat aandacht aan.

Daarom kan je het eerste hoofdstuk van onze handleiding hier downloaden. Dit geeft meer inzicht en informatie over hoe je best jouw project elektriciteit kan voorbereiden.

1 8

Ben je benieuwd naar hoe je concreet aan de slag gaat met elektriciteit? Wil je meer inzicht in het ontwerp van je installatie? Wil je praktische tips omtrent wat waar te voorzien? Download dan integraal het eerste hoofdstuk van onze handleiding.

19 pagina’s boordevol tips
• Uittekenen van het elektrische grondplan
• Uittekenen van de verlichting
• Uitwerken van het plan voor vochtige ruimtes
• Plaats van het verdeelbord, modem en tellerkast
• Type aansluitnet
• Planning en verbouwing

 

Thomas De Clercq
21/08/2019
Thomas De Clercq

Andere artikelen

Elektriciteit: hoe de verlichting uittekenen voor je woning?

Lees verder

Elektriciteit leggen: hoe teken ik een elektrisch plan?

Lees verder

Welke voorbereidingen maken voor je elektrische installatie?

Lees verder

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe artikelen of promoties? Schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief (max 1 keer per maand, geen spam!).