Is het wel veilig om zelf je elektriciteit te leggen?

Zelf je elektriciteit leggen kan, mits de nodige begeleiding, zeker op een veilige manier. Als je met ons samen werkt, werk je namelijk samen met een erkende installateur. In de meer dan tweeduizend installaties die we tot hier toe al hebben gedaan, hebben we nog nooit een probleem met veiligheid gehad. We voorzien trouwens in een aantal belangrijke controles tijdens het hele proces:

Als je alle kabels hebt gelegd komen we checken of dit correct is gebeurd en er geen fouten zijn te bespeuren. We verzorgen ook de interne bekabeling van het verdeelbord en sluiten dit voor jou aan indien je dit wenst. Als er problemen of vragen zijn tijdens het project staan we je bij met raad via telefoon of mail en indien nodig komen we ter plaatse op de werf.

Er is ook nog altijd een finale check door de man of vrouw van het controle orgaan dat verantwoordelijk is voor de keuring.

Meer vaak gestelde vragen

Download onze wegwijzer

Ben je benieuwd naar hoe je concreet aan de slag gaat met elektriciteit? Download dan onze wegwijzer elektriciteit en leer hoe Ruban Zelfbouw je kan helpen met jouw project.

Download nu
book 1