Nieuw in het gamma: Touch & Grill, Loxone

Drink een pintje met je vrienden in de tuin en hou toch je vlees op de BBQ in het oog. Dat is Touch & Grill: de eerste integreerbare BBQ thermometer in het Smart Home van Loxone.

Don’t miss the party!

Uw grillparty is volop aan de gang en u wilt natuurlijk het feestje niet missen door constant naast de BBQ te staan. Omdat elke stap op weg naar de perfectie telt, krijgt u ondersteuning van uw Loxone Smart Home.
Bereikt uw vlees de perfecte temperatuur, dan ontvangt u van uw Smart Home een text-to-speech-herinnering dat het tijd is om het vlees eraf te halen.

Op de grill

steak 2Als klassieke grillthermometer garandeert de Touch & Grill de perfecte cuisson van elk stuk vlees en tovert elk gerecht zich tot een echt culinair meesterwerk.

Met de twee temperatuursensoren van de Touch & Grill kunt u twee temperaturen parallel meten. Of het nu gaat om de kern- of oventemperatuur, u heeft de temperatuur altijd in het oog.

 

 

phoneHet tonen van gegevens verloopt via de geïntegreerde display in de Touch & Grill of uw Loxone Smart Home App.
Wanneer een doeltemperatuur is bereikt, telt elk moment. De Touch & Grill informeert u met een geïntegreerd alarm, de Loxone app en uw Smart Home dat uw gegrilde voedsel van de grill moet worden gehaald.

 

Op het terras

drukknpWanneer u uw gasten hebt overtuigd met de perfecte steak en de complimentjes hiervoor in ontvangst hebt genomen, start het gemoedelijke deel van de avond. Nu verandert de Touch & Grill in een stijlvol bedieningselement.

Zet de muziek luider, activeer de lichtstemming “Party” en nog veel meer. Uw vrienden zullen onder de indruk zijn.

Als draadloze drukknop beschikt zij over de revolutionaire 5 drukknopstandaard waarmee u uw woning naar wens kunt bedienen

Grillen, dat betekent buiten zijn. Daarom werd de Touch & Grill ook voor buitengebruik ontworpen. Haar kwaliteitsvolle omhuizing en het glasoppervlak is UV-bestendig. Bovendien is haar batterijduur extreem lang.

In de oven

displayHelaas komt ook aan het BBQ-seizoen een einde. Dan staat de oven weer in de schijnwerpers.

Met al haar genoemde functies slaagt de Touch & Grill ook hier een goed figuur.

Of het nu gaat over het zondagdiner, de goudbruine kerstkalkoen of een fijne verjaardagstaart – met de Touch & Grill wordt iedere maaltijd gegarandeerd een succes.

Ruban Zelfbouw is partner van Loxone en helpt zijn klanten bij het ontwerp en de uitvoering van hun Loxone installatie. Neem zeker ook een kijkje in onze ‘Vaak gestelde vragen’-rubriek.

Uiteraard kan u ook steeds contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen.

 

Bron: www.loxone.com

Thomas De Clercq
11/04/2019
Thomas De Clercq

Andere artikelen

Elektriciteit: hoe de verlichting uittekenen voor je woning?

Lees verder

Elektriciteit leggen: hoe teken ik een elektrisch plan?

Lees verder

Welke voorbereidingen maken voor je elektrische installatie?

Lees verder

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe artikelen of promoties? Schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief (max 1 keer per maand, geen spam!).