Nieuw in het gamma: deurcommunicatie, schakelaars, stopcontacten, USB-laders en drukknoppen.

Deurcommunicatie:

1 2Enkele weken geleden bracht Niko een nieuwe videofoon op de markt. Steeds meer is er vraag naar een buitenpost in zwarte uitvoering. Met haar nieuwe videofoon komt Niko daarmee tegemoet aan een vraag in de markt. Deze videokit bestaat uit een videobuitenpost, een toegangscontrolemodule met geïntegreerde voeding en een videobinnenpost. Twee draden volstaan om alles aan te sluiten.
De toegangscontrolemodule streamt live video naar je smartphone (Android of iOS). Je kan dus om het even waar in de wereld zien wie aan je deur staat. Je kan natuurlijk een deurslot aansluiten op deze videofoon waardoor je ook met je smartphone je deur kan openen.
De compacte videobuitenpost is uitgerust met een HD-camera, microfoon en luidspreker. De camera met ingebouwde infraroodleds garanteert een betere zichtbaarheid ‘s nachts.
Wil je de buitenpost personaliseren, dan kan dat met een naamplaatje verkrijgbaar in graveerbaar plexiglas.

Legrand Valena.

2Legrand lanceert een volledig nieuwe gamma schakelmateriaal (stopcontacten, drukknoppen, data en tv stopcontacten,…).Het gamma “Valena Next” biedt op functionele en innovatieve oplossingen voor de hedendaagse woning. Het eigentijds design van de 8 verschillende afdekplaten zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

De verchroomde rand van de afdekplaat reflecteert de kleur en structuur van de muur en creëert zo
een verrassende optische illusie.

De Valena serie komt in drie uitvoeringen: wit, aluminium en zwart.

3 4 5

 

 

 

 

 

 

Enkele leuke hilights uit de Valena Next serie

6 2

Vlakke stopcontacten: naast de bestaande standaard contactdoos is er tevens een vlakke versie beschikbaar. Wanneer een stekker ingebracht wordt, schuift het ronde gedeelte naar achter en komt weer vlak met de afdekplaat, als men de stekker uit de contactdoos verwijdert.

7

2 in 1: een ideale oplossing bij een renovatieproject. Een combinatie van een esthetische vlakke contactdoos en een USB type C lader. De USB-lader is namelijk geïntegreerd in de contactdoos . Een traditionele contactdoos vervangen door een vlakke trendy contactdoos met laadfunctie voor smartphones en tablets… het kan.

8

Een nieuwe USB-lader is uitgerust met 2 USB-poorten: een USB type A-poort en een USB type C-poort. Nieuwe mobiele toestellen (smartphones) worden steeds vaker uitgerust met een type C – connector. Deze heeft naast de verhoogde laadsnelheid als voordeel dat deze compacter en omkeerbaar is. Uiteraard blijft de dubbele type A USB-lader ook beschikbaar.

9

De compacte drukknop module meerdere functies in een enkel mechanisme. Dit mechanisme is voorzien van 4 potentiaalvrije drukknoppen die teleruptoren kunnen bedienen. Met deze compacte oplossing kan men vanop 1 plaats 4 verschillende kringen bedienen. Het apparaat is voorzien van een etikethouder om de verschillende lichtkringen te benoemen. De 4 toetsen zijn uitgerust met een LED, die al dan niet aangesloten kunnen worden.

Keuzestress? Laat je bijstaan door een van onze Ruban coaches! Wil je meer weten hoe aan de slag te gaan met electriciteit? Download dan het handige handboek hier.

Neem even contact op of vraag ineens je offerte aan.

Thomas De Clercq
09/05/2019
Thomas De Clercq

Andere artikelen

Elektriciteit: hoe de verlichting uittekenen voor je woning?

Lees verder

Elektriciteit leggen: hoe teken ik een elektrisch plan?

Lees verder

Welke voorbereidingen maken voor je elektrische installatie?

Lees verder

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe artikelen of promoties? Schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief (max 1 keer per maand, geen spam!).