Uittekenen van het elektrisch grondplan

Electricity plan scaledHet comfort van je woning wordt in belangrijke mate bepaald door een correcte elektriciteitsinstallatie. Voldoende stopcontacten, verlichting, drukknoppen , data aansluitingen en dimmers op de juiste plaats kunnen jouw woonervaring sterk beïnvloeden.

Wat op het eerste zicht evident lijkt om uit te werken, is het vaak helemaal niet. Stopcontacten plaatsen lukt ons allemaal nog wel maar wat met de verlichting, de juiste plaats van de drukknoppen, het sturen van de screens of rolluiken, terras en tuinverlichting? En had je ook al gedacht aan USB laders, bewegingssensoren, een laadpaal voor een elektrische wagen en/of alarm…?

Professioneel advies op maat in functie van jouw woning is hier op zijn plaats. Daarom ontwerp je bij Ruban Zelfbouw samen met een professionele interieurvormgever jouw elektrische installatie en tekenen we jouw volledige installatie digitaal uit.

Onze interieurvormgever:

  • geeft advies over hoeveel stopcontacten, schakelaars, aansluitpunten voor TV, data, etc. voor jouw project aangewezen zijn en tevens waar die het best geplaatst worden.
  • geeft lichtadvies rekening houdend met de natuurlijke lichtinval en jouw persoonlijke stijl en hij adviseert je over het aantal en het type lichtpunten (centraal, spots, indirect, wand verlichting, etc.).
  • geeft advies mbt de juiste aansluiting (monofase of driefase) naar straat toe.
  • doet suggesties (voor bv USB laders, plaats van bewegingssensoren, luidsprekers, etc.) en overloopt een checklist voor een installatie die klaar is voor de toekomst (tot en met de laadpaal voor een elektrische wagen).

 

Resultaat:

Jouw volledige elektrische installatie professioneel ingetekend op een digitaal plan, online beschikbaar op jouw ‘MyRuban’ account en niet te vergeten een no-nonsense service waarmee we al meer dan 10 jaar zelfbouwers helpen, van ontwerp tot het werkt.

 

Thomas De Clercq
23/02/2019
Thomas De Clercq

Andere artikelen

Elektriciteit: hoe de verlichting uittekenen voor je woning?

Lees verder

Elektriciteit leggen: hoe teken ik een elektrisch plan?

Lees verder

Welke voorbereidingen maken voor je elektrische installatie?

Lees verder

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe artikelen of promoties? Schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief (max 1 keer per maand, geen spam!).