Een duidelijke analyse

ventilatiesystemen
Samen analyseren we je plan en woning en adviseren we de juiste keuze uit ventilatie systeem D of C. Jouw behoeften en jouw woning staan voorop bij de keuze van het ventilatiesysteem, de ventilatie kanalen en de ventilatie unit.

Een professioneel plan

We bereken de nodige debieten. We bekijken samen met u, kamer per kamer, de hoeveelheid en plaats van in- en uitblaasroosters. De buistrajecten worden ook samen met u besproken. Dit alles vertalen we voor u naar een gedetailleerd legplan waarmee je aan de slag kan gaan. Op die manier wordt doe het zelf ventilatie een makkie.

Een duidelijke materiaallijst

Een duidelijke materiaallijst bespaart je heel wat tijd. Je hoeft niet uit te zoeken welke en hoeveel je van alle materialen nodig hebt.

Juiste informatie, duidelijke afspraken

Onze aanpak garandeert een succesvolle installatie.  Op basis van de gemaakte afspraken leveren we alles op de werf.  We omkaderen je met de aangepaste documenten, instructieboeken, schema’s en uitleg. Door alles duidelijk vooraf uit te leggen zorgen we ervoor dat je sneller, kwaliteitsvoller en zonder onderbrekingen kunt werken.

Zelfbouw ventilatie is besparen

Zelf je ventilatie installeren is snel gedaan (één tot twee weekends) en je bespaart makkelijk 1000€ tot 2000€.