Is zelf elektriciteit leggen haalbaar? Heb je daar geen elektricien voor nodig?

Familie Desmet, Gent

Gemakkelijke werk aan zelf elektriciteit leggen

Zelf elektriciteit leggen is perfect haalbaar. Als je zelf je elektriciteit legt, neem je de taken op jou die het meeste uren vergen en waarvoor ook de minste kennis nodig is. Het gaat hier om slijpen, kappen, potjes in metsen, kabels trekken, sokkels plaatsen… Dit zijn eenvoudige taken die je als doe-het-zelver makkelijk zelf kan.

Het moeilijke werk: bekabelen en aansluiten

De moeilijker zaken bij het zelf elektriciteit leggen kunnen door Ruban Zelfbouw gedaan worden. Dat is dan vaak het bekabelen van het verdeelbord of eventueel het aansluiten van het verdeelbord.

Begeleiding

Verder begeleiden we je bij het hele traject van zelf elektriciteit leggen: we bezorgen je een gedetailleerd instructie boek, we maken een ontwerp van je installatie, we geven uitleg op de werf, we controleren alle elektrische kabels die je zelf hebt gelegd, we staan ter beschikking voor extra uitleg via telefoon, mail. Indien je vastloopt komen we langs.

Bij Ruban Zelfbouw hebben we nog nooit een klant gehad die zelf zijn elektriciteit gelegd heeft en het licht niet kon laten branden :).

Andere vragen bekijken