Wanneer werk ik nu met een domotica installatie?

5 5Wanneer ga je nu in je nieuwbouw of verbouwing een klassieke installatie plaatsen met schakelaars, werken met drukknoppen en teleruptoren of een domotica installatie installeren? Dit hangt af van jouw behoeftes en wensen. Hieronder vind je een hele lijst met mogelijke toepassingen per installatie. Deze lijst is niet compleet, maar wel al zeer behulpzaam in je beslissingsproces. Vink aan wat voor jou van belang is. Op basis van je score kan je zien welk type installatie best past bij jouw project.

7 2

8 2

9 2

10

Heb je enkel de letter K omcirkelt, dan is een klassieke installatie voor jou momenteel OK. Heb je toepassingen omcirkelt met de letter K&T, dan kan je best werken met drukknoppen en teleruptoren. Heb je ook de letter D omcirkelt, ga dan resoluut voor een domotica of Home Automation systeem.

Kom je er nog steeds niet uit dan staat Ruban Zelfbouw klaar voor u met raad en daad. Neem contact met ons op om eens te kijken wat we samen kunnen bereiken!

 

Thomas De Clercq
07/09/2019
Thomas De Clercq

Andere artikelen

Elektriciteit: hoe de verlichting uittekenen voor je woning?

Lees verder

Elektriciteit leggen: hoe teken ik een elektrisch plan?

Lees verder

Welke voorbereidingen maken voor je elektrische installatie?

Lees verder

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe artikelen of promoties? Schrijf je vrijblijvend in op onze nieuwsbrief (max 1 keer per maand, geen spam!).