Een aangename temperatuur in huis? Daar zorg je zelf voor!

Een heerlijke warmte die je omsluit als een veilige cocon, is dat niet het ultieme thuisgevoel? Nog beter wordt het als je helemaal zelf voor dat thuisgevoel hebt gezorgd en je verwarming zelf hebt geplaatst.
Met een zelfbouwpakket van Ruban breng je zelf de warmte in huis in je eigen tempo. En je bespaart er nog eens 50% mee op de installatie van je verwarming!

Welk verwarmingssysteem kies je?

Begeleiding op maat

Er zijn verschillende manieren waarop je je huis kan verwarmen. Welke het beste bij jou past, hangt af van je behoeften, mogelijkheden en budget. Kies je voor gelijkmatig verdeelde vloerverwarming? Of heb je toch liever centrale verwarming? Misschien is een combinatie van beiden voor jou ideaal? Is een warmtepomp rendabel?

Ruban  beantwoordt al die moeilijke vragen voor jou. We gaan na op welke plaatsen je het meeste warmte verliest in je woning, bepalen samen de verwarmingselementen en het benodigde ketelvermogen.

TIP: Wil je je verwarming centraal aansturen vanop afstand? Neem een kijkje bij ons zelfbouwpakket domotica.

Bij Ruban helpen we je met:

  • Verwarmingssystemen met cvketel:
    • Vloerverwarming,
    • Radiatoren,
    • Combinatie van de twee
  • Verwarmingssysteem met een warmtepomp van Vaillant:
    • Vloerverwarming.

Samen bepalen we welk systeem of welke warmtepomp het beste past bij jouw woning. Daarna kan je met het handige zelfbouwpakket op maat meteen aan het doe-het-zelven! Nog vragen tijdens de werken? We staan steeds voor je klaar.